Купих я преди месец и половина. Харчи от 15 литра на горе няма ряз в ниските обороти. Мени оборотите на празен ход. Изгорелите газове миришат като изгоряла пластмаса. Вкарана е от Австрия и е имала газова уредба, но там е свалена сега я карам на бензин. Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с Алфа 146 1,4ts
Collapse
X
-
Re: проблем с Алфа 146 1,4ts
Първоначално публикувано от rado_thunderКупих я преди месец и половина. Харчи от 15 литра на горе няма ряз в ниските обороти. Мени оборотите на празен ход. Изгорелите газове миришат като изгоряла пластмаса. Вкарана е от Австрия и е имала газова уредба, но там е свалена сега я карам на бензин. Благодаря предварително.Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
-
Re: олеее
Първоначално публикувано от rado_thunderМноо яко от както съм я взел само пари харча по нея.
Така е, ама като се сменят всички гадорийки после е добре, ще видиш, ако това те успокоява.Alfa 145 1.6 TS 16V '99
Toyota Corolla 1.4 VVTi
Comment
-
Не е от моторчето. Колега, за ламбда сонда си 100%.
Дебитомер, оригинален бош е 630лв. Но ме съмнява да си за смяна.
Но първо бягай да ти я прочетат и да видят как работи ламбдата.
Оня ден сменях моята сонда, след като ми казаха цена за оригиналната (уш) от 550лв. избягах като дявол от тамян щото ми писна от тея солени цени и си взех NJK сонда. Слагай сонда на която ти дават гаранция!! Може и универсална бошовска, нищо че ще прочетеш 1000 поста че оригиналната си е най-добре или тая и оная марка карали толкос и толкос.
Виш ако опреш до дебитомер е друго, взимай само оригиналния за твоята кола!
И напиши в профила от каде си.146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection
Comment
-
чисто нов дебитомер без отстъпка 140лв на едно магазинче в Бургас ги доставя от някаде един младеж.Естествено фалшивка колегата b_angelov от бургас си взе още януари и си работи няма никакъв яд поне още 2-3 сме взели от там и си работят супер ..... и разхода и вървежа и всичко си е таман ........
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_thunderМноо яко от както съм я взел само пари харча по нея.брат това е само началото ..... смени дебитомера , обслужи я с всичко както му е реда после удари чертата и си направи сметката за тия пари какво можеше даси вземеш ..доста по мощно и по икономично и здраво (евтиното излиза скъпо)
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от rado_thunderМноо яко от както съм я взел само пари харча по нея.брат това е само началото ..... смени дебитомера , обслужи я с всичко както му е реда после удари чертата и си направи сметката за тия пари какво можеше даси вземеш ..доста по мощно и по икономично и здраво (евтиното излиза скъпо)
ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidataПървоначално публикувано от rado_thunderМноо яко от както съм я взел само пари харча по нея.брат това е само началото ..... смени дебитомера , обслужи я с всичко както му е реда после удари чертата и си направи сметката за тия пари какво можеше даси вземеш ..доста по мощно и по икономично и здраво (евтиното излиза скъпо)
Трябваше да си вземеш Хлопел Тигрица много е удобна за обслужване. Оглед на окачването се прави без да се навеждаш щото се вижда през калника
И всяка година се олекотява сама и бега повече!! От нула до 100 една цигара време! Ако още не си надъхан гледай клипчето как бега по надолнище и как лепи 230 на крик!
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
Comment